Spring til indhold

Priser på Jordskruer

Danske Jordskrue System har mange kunder over hele landet og vi hjælper gerne med at udregne den helt rigtige pris. Vi udregner hvilken jordskrue der er tilegnet til netop dit projekt og vi kommer med et tilbud som bestemt er favorabelt. Mange kunder vil gerne selv og her kan vi rådgive og supplere med information som du evt. står og mangler. Der vil være leveringstid på dine jordskruer, men det oplyser vi dig om i vores tilbud. Dansk Jordskrue Fundament har markedets billigste pris.

Hvad koster Jordskruer

Er jorden hård eller blød, tilbyder vi de helt rigtige jordskruer, vi har forskellig størrelse jordskruer til montering. Fundamentet er uundgåeligt billigere med jordskruer, da du undgår det hårde arbejde og ventetid med beton. Montering af jordskruer går hurtigt og du kan bygge på fundamentet lige efter de er monteret. Få et uforpligtende tilbud i formularen til højre.

Hvad er prisen på Jordskruer

Der er flere faktorer der spiller ind, når vi skal finde en pris til dit byggeprojekt. Vi skal have kendskab til byggegrunden, hvad du skal have bygget og hvilke jordforhold der forefindes. Vores forskellige udvalg af jordskruer, muliggøre enhver byggeprojekt. Når vi kender de forskellige forhold, kan vi fastsætte en pris. 

Kontakt os gerne

    Mere information & priser på Jordskruer

    Vi rådgiver om jordskruer og jordskruefundament, vi vil sørge for det endelige resultat vil gavne dig. Du er meget velkommen til at kontakte os, vi svarer så hurtigt som muligt.