Spring til indhold

Solceller

Vores solcellefundamenter er, ligesom vore jordskruer, fremstillet i overensstemmelse med EN-1090-2-standarden og garanterer et solidt fundament. Ud over at levere jordskruer kan vi udvikle, fremstille og montere stålstativet til dit solcelleanlæg. Vi kan desuden levere forskellige typer monterings- og testudstyr til at bestemme skruefundamentets bæreevne.

Fordele ved solceller monteret med Jordskruer

 • Meget nemme at anvende – selv på skråninger
 • Garanti for optimal byggehastighed (omkostningseffektivt)
 • Velegnede til anvendelse i enhver form for jordbund
 • Statisk beregning i henhold til eurocodes

Kontakt os gerne

  Jordskruer til solceller

  Solceller danske jordskrue
  Solceller er oppe i tiden og med de stigende priser på energi er det blevet trendigt at bruge Solceller. Det er ikke altid der er plads til de tunge materialer når vi taler omkring fundament til solceller. Her anbefaler vi at du skal bruge jordskruer, ved at benytte jordskruer af falvaniseret stål får du et solidt fundament. Vi sørger for at de nedgravede stolper har sammen højde så fundamentet er helt i top fra begyndelsen. Dansk Jordskrue Systems jordskruer har mange fordele og vi tænker meget på miljøet i forhold til den måde vi benytter vores jordskruer på. Jordskruer går hurtigt og du slipper for beton, vi bruger simple jordankre til jordskruerne og de modstår et hårdt klima.

  Jordskrueløsninger til solcelle

  First Base Ground Screw-løsninger er et stabilt grundlag for elproduktionsprojekter rundt om i verden, og forankrer effektivt solcelleanlæg uden betonfod. Vores system af skruer kan tilpasses til ethvert terræn og er kompatibelt med alle statiske og sporende solcellesystemer. Installer sikkert fodaftryk på få minutter i stedet for dage, mens du minimerer dit projekts miljømæssige fodaftryk.